technologie a produkty Sous-Vide, Strana 3
Řazení produktů
Výpis produktů
Hovězí žebro s kostí, tepelně upravené metodou sous-vide, se silnou omáčkou. Žebro je upečené zcela do měkka, jemně kořeněné, extrémně šťavnaté.
Jelení kýta, tepelně upravená metodou sous-vide.
Kachní prsa, tepelně upravená metodou sous-vide.
Popis Kachní stehna z kachny barbarie, tzv. kachny pižmové, konfitovaná metodou sous-vide.Baleno ve vakuovém sáčku, hmotnost balení cca 1,7 kg včetně výpeku...
Kachní stehna, tepelně upravená metodou sous-vide.
Kachní stehna, tepelně upravená metodou sous-vide.
Krůtí prso, tepelně upravené metodou sous-vide.
Kuřecí křídla, tepelně upravená metodou sous-vide, ochucená jemně kořeněnou marinádou. Křídla jsou dělená, bez letky.
Kuřecí roláda s nádivkou, tepelně upravená metodou sous-vide.
Kuřecí roláda s nádivkou, tepelně upravená metodou sous-vide.
Hovězí krk v kuchyňské úpravě, tepelně upravený metodou sous-vide. Maso je uvařené zcela do měkka, jemně kořeněné, extrémně šťavnaté.
Vepřová plec v kuchyňské úpravě, tepelně upravená metodou sous-vide.
Vepřová krkovice v kuchyňské úpravě, tepelně upravená metodou sous-vide.
Vepřová plec v kuchyňské úpravě, tepelně upravená metodou sous-vide.
