Vepřové maso
-
Vepřová krkovice
-
Vepřová kýta
-
Vepřové maso na guláš
-
Vepřové koleno
-
Vepřová žebra, droby a ostatní
-
Vepřová plec
-
Vepřová pečeně
-
Vepřová panenka
-
Sele
-
Vepřový bok
Nejprodávanější

Steaky z vepřové pečeně, individuálně vakuově zabalené ve skin obalu.

Vepřová kýta bez kosti. Balení obsahuje převážně květovou špičku nebo ořech.

Vepřový vrabec nakrájený z řetízku z pečeně. Řetízek je část svalu, kde pečeně navazuje na bok.

Steaky z vepřové krkovice Duroc, individuálně vakuově zabalené ve skin obalu.

Obalované předsmažené řízečky z vepřově pečeně.

Tenké mini plátky z vepřového boku Deli. Vepřový bok v nejvyšším stupni opracování – ručně vytrhaná žebra, odstraněná chrupavka, stažená kůže i první vrstva...

Šťavnaté karbanátky z mletého vepřového masa a kapusty, ochucené hořčicí.

Baleno ve vakuovém sáčku po cca 5 kg, v kartonu 2 sáčky = cca 10 kg. Každý sáček označený etiketou.

Plátky vepřové krkovice v chilli marinádě. Plátky jsou kalibrované, každý z nich o hmotnosti 200 g. Vakuově baleno po 2 plátkách.

Tenké mini plátky z vepřové krkovice. Krkovice je opracována do kuchyňské úpravy a nakrájená speciálním strojem na tenké plátky...

Vepřová panenka ve výrobní úpravě, tzn. s palcem a řetízkem.