Vepřové maso
- Vepřová krkovice
- Vepřová kýta
- Vepřové maso na guláš
- Vepřové koleno
- Vepřová žebra, droby a ostatní
- Vepřová plec
- Vepřová pečeně
- Vepřová panenka
- Sele
- Vepřový bok
Nejprodávanější
Surový vepřový bok s kostí a kůží – odstraněny pouze mléčné žlázy, krevní sraženiny a obě špičky od hrudníku a kýty.
Vepřová plec bez kosti v kuchyňské úpravě s mírným tukovým krytím, očištěná od krevních sraženin a šlach.
Řízek z vepřově pečeně (nemletý), obalený v tradiční domácí strouhance z pečiva.
Řízek z vepřově pečeně (nemletý), obalený v tradiční domácí strouhance z pečiva.
Šťavnaté karbanátky z mletého vepřového masa a kapusty, ochucené hořčicí.
Steaky z vepřové krkovice Duroc, individuálně vakuově zabalené ve skin obalu.
Vepřové nudličky s asijskou marinádou. Marináda neobsahuje palmový olej.
Vepřové maso chlazené bez kosti, z boku, kýty, plece v různém poměru.
Tenké mini plátky z vepřového boku Deli. Vepřový bok v nejvyšším stupni opracování – ručně vytrhaná žebra, odstraněná chrupavka, stažená kůže i první vrstva...
Steaky z vepřové pečeně, individuálně vakuově zabalené ve skin obalu.
Vepřová panenka s řetízkem a palcem, chlazená.