Šťávy k masu
Nejprodávanější
Tmavá šťáva silné chuti s velmi širokým, univerzálním využitím.
Silná základní omáčka (fond) s výraznou masovou chutí.
Klasická základní hnědá omáčka, s jejíž pomocí lze připravit širokou škálu omáček.
Sypká směs pro přípravu lahodné, silné šťávy, která zvýrazní chuť drůbežích pokrmů.
Tradiční šťáva v pastě. Silná tmavá šťáva pro všestranné použití v kuchyni.
Silná masová šťáva v podobě pasty vhodná k tmavým masům.
Sypká směs Bratenjus se používá k přípravě šťáv k pečeným masům a jiných odvozených šťáv.
Univerzální masová chuť posilněná cibulí, česnekem a kmínem. Použití na pečené a dušené pokrmy.
Přírodní šťáva k vepřové pečeni s vyšší výtěžností a nižším obsahem soli.
Šťáva se používá k podlévání masa při pečení či dušení, k dotažení vlastních šťáv a omáček, pro zvýšení objemu výpeku z masa.