BANQUET – maso Sous-vide
Nejprodávanější
Kompletně hotový hovězí guláš – pomalu tažený hovězí krk s vynikající silnou tmavou omáčkou.
Hovězí líčka v kuchyňské úpravě, tepelně upravená metodou sous-vide, se silnou omáčkou z kořenové zeleniny.
Hovězí žebro s kostí, tepelně upravené metodou sous-vide, se silnou omáčkou. Žebro je upečené zcela do měkka, jemně kořeněné, extrémně šťavnaté.
Jelení kýta, tepelně upravená metodou sous-vide.
Kachní prsa, tepelně upravená metodou sous-vide.
Kachní stehna z kachny barbarie, tzv. kachny pižmové, konfitovaná metodou sous-vide.
Kachní stehna, tepelně upravená metodou sous-vide.
Kachní stehna, tepelně upravená metodou sous-vide.
Králičí stehna, tepelně upravená metodou sous-vide.