Kuřecí roláda sous-vide Banquet

Kód: 709401
Tip atypicke CHLAZENÁ DOPRAVA
Neohodnoceno
632,50 Kč / balení 2 kg 564,70 Kč bez DPH 316,30 Kč / 1 kg
Expedice do 3 dnů
cca 2 kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuřecí roláda s nádivkou, tepelně upravená metodou sous-vide. Baleno ve vakuovém sáčku, hmotnost balení cca 2 kg včetně výpeku (cca 15 %). Balení obsahuje 2 rolády á 1 kg. Každá roláda je zabalená v potravinářské fólii, kterou je nutné před finální úpravou odstranit. Masová nádivka je vyrobená z mletého vepřového masa a kostek šunkového salámu, který na řezu vytváří zajímavou mozaiku. Návod na přípravu: Roládu vyjměte ze všech obalů, poté dopečte na barvu v konvektomatu při teplotě 190 °C po dobu 15–20 minut nebo v horkovzdušné troubě při 200 °C po dobu 20–30 minut do získání zlatavého povrchu. Tip pro přípravu velkého množství porcí: Roládu si předkrájejte za studena, plátky přitiskněte zpátky k sobě do tvaru rolády, upečte do zlatova a při výdeji jednoduše oddělujte jednotlivé plátky od sebe. Tipy na servírování: • Roládu dopečte do barvy a zchlaďte. Pak ji nakrájejte na nářezovém stroji na tenké plátky a nářez použijte k přípravě obložené mísy, plnění sendvičů apod. • Roládu dopečte do barvy a podávejte se šťouchaným bramborem, kaší nebo salátem. Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření. Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy.
Kuřecí maso min. 60 %, kořenící přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, dextróza, česnek, cibule, paprika, přírodní aroma). Náplň min. 20 % vepřové maso mleté, šunkový salám (vepřové maso min. 55 %, voda, upravené vepřové kůže [vepřové kůže, voda, regulátory kyselosti: E 270, E 500, zahušťovadlo E 415], škrob bramborový, dusitanová solící směs [jedlá sůl, konzervant: E 250, jodičnan draselný, protispékavá látka: E 535], nástřiková směs [stabilizátory: E 407, E 450, E 451, zahušťovadlo: E 1422, dextróza, kvasničný extrakt, antioxidant: E 316, látky zvýrazňující chuť a vůni: E 621, E 635], směs koření, vepřová bílkovina, kouřové aroma), VAJEČNÁ melanž, strouhanka (PŠENIČNÁ mouka, voda, řepkový olej, droždí, jodidovaná sůl [jedlá sůl, jodičnan draselný], PŠENIČNÁ sladová mouka, emulgátor: E 481, JEČNÝ sladový extrakt, ŽITNÁ mouka), PŠENIČNÁ mouka, směs koření (jedlá sůl, česnek, HOŘČICE, kmín, koriandr, majoránka, sladká paprika, saturejka, chilli, rozmarýn).
Kuřecí maso s kůží bez kosti s náplní – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek s nádivkou, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v balení cca 15 %. Hmotnost: cca 2 kg. Podmínky skladování: · od +2 °C do +8 °C maximálně 14 dnů · od 0 °C do +2 °C viz datum spotřeby Po otevření zpracujte do 48 hodin. Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: BANQUET – maso Sous-vide
Hmotnost: 2 kg
Země původu: CZE
Balení: cca 2 kg
Expirace od výroby: 90
Energetická hodnota kj/kcal: 800
Tuky: 13 g
Nasycené mastné kyseliny: 4,5 g
Sacharidy: 2,1 g
Cukry: <0,5 g
Bílkoviny: 16 g
Sůl: 1,4 g
Alergeny: 01a PŠENICE, 01b ŽITO, 01c JEČMEN, 01 OBILNINY, 03 VEJCE, 10 HOŘČICE
Stopová množství alergenů: 09 CELER, 09 ZELER

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz