Vepřová plec sous-vide Banquet

Kód: 709001
Tip atypicke CHLAZENÁ DOPRAVA
Neohodnoceno
655,30 Kč / balení 2,1 kg 585,10 Kč bez DPH 312,10 Kč / 1 kg
Expedice do 3 dnů
cca 2,1 kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vepřová plec v kuchyňské úpravě, tepelně upravená metodou sous-vide. Baleno ve vakuovém sáčku, hmotnost balení cca 2,1 kg včetně výpeku (cca 20 %). Vyrobeno v České republice. Návod na přípravu: • Regenerace pro použití s omáčkou: Maso nakrájejte na plátky, rozložte do gastronádoby a ohřejte v páře při 80 °C po dobu 15 minut, popř. při 100 °C po dobu 8 minut. Nebo maso ohřejte v celku přímo v obalu při nastavení páry na 100 % a teploty 78 °C po dobu 15 minut. Poté slijte výpek a využijte ho k přípravě omáčky. • Pečení: Maso vyjměte z obalu a pečte při teplotě 220 °C na barvu. • Grilování: Maso vyjměte z obalu, slijte výpek, plátky opečte na kontaktním nebo zahradním grilu a výpek použijte na potírání masa nebo přípravu marinády. Tipy na servírování: • Maso nakrájejte na nářezovém stroji za studena a použijte na obložené mísy, k plnění baget nebo sendvičů. • Jednotlivé plátky opečte na kontaktním nebo zahradním grilu a servírujte jako vepřový steak. • Maso ohřejte nakrájené na plátky nebo vcelku a podávejte podle běžných kuchařských receptů, např. jako vepřo-knedlo-zelo nebo s omáčkou (papriková, houbová, křenová apod.). Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření. Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy. Chcete se dozvědět více o Sous-vide z Opavy? Přečtěte si články:
Sous-vide 1 | Co je to Sous-vide a jak se vyrábí
Sous-vide 2 | Ušetřete čas a energii
Vepřová plec 90 %, kořenicí přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, kvasnicový extrakt, dextróza).
Vepřová plec – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Bez lepku. Podíl výpeku v balení cca 20 %. Hmotnost: cca 2,1 kg. Podmínky skladování: • od +2 ºC do +8 ºC maximálně 14 dnů • od 0 ºC do +2 ºC viz datum spotřeby Po otevření zpracujte do 48 hodin. Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: BANQUET – maso Sous-vide
Hmotnost: 2.1 kg
Země původu: CZE
Balení: cca 2,1 kg
Expirace od výroby: 90
Energetická hodnota kj/kcal: 584
Tuky: 7,1 g
Nasycené mastné kyseliny: 2,7 g
Sacharidy: 0,8 g
Cukry: <0,5 g
Bílkoviny: 18 g
Sůl: 1,2 g
Alergeny: Neobsahuje
Stopová množství alergenů: Neobsahuje, 09 CELER

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz