Kuřecí křídla sous-vide Banquet

Kód: 709252
Tip atypicke CHLAZENÁ DOPRAVA
Neohodnoceno
303,60 Kč / balení 1,6 kg 271,10 Kč bez DPH 189,80 Kč / 1 kg
Expedice do 3 dnů
cca 1,6 kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuřecí křídla, tepelně upravená metodou sous-vide, ochucená jemně kořeněnou marinádou. Křídla jsou dělená, bez letky. Hmotnost cca 45 g. Baleno ve vakuovém sáčku, hmotnost balení cca 1,1 kg včetně výpeku (cca 15 %). Vyrobeno v České republice. Návod na přípravu: Před vyjmutím křídel z obalu nejdříve zahřejte celé balení pod proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře. Křídla pak jednodušeji oddělíte od sebe bez rizika potrhání kůže nebo masa. Konvektomat: Křídla rozložte na plech a ohřívejte při teplotě 200 °C po dobu 10 minut nebo v horkovzdušné troubě na 210 °C po dobu cca 20 minut do získání křupavé kůže. Fritéza: Křídla vložte do předehřáté fritézy a při teplotě 180 °C fritujte po dobu 4–5 minut do zlatova. Upozornění: Fritézu nepřeplňujte z důvodu možného vzkypění oleje. Tipy na servírování: • Křídla servírujte na salátu a podávejte s pečivem. • Křídla podávejte v košíčku s chlebem a omáčkami – ideální chuťovka k přikusování k pivu a vínu. • Křídla obalte v drcených a ochucených cornflakes a osmažte ve fritéze. Podávejte jako smažená kuřecí křídla. • Křídla použijte při přípravě paelly nebo podobných pokrmů z jednoho hrnce. Tip: Křídla před finální úpravou ochuťte grilovací omáčkou nebo marinádou pro ještě atraktivnější vzhled. Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření. Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy. Podívejte se na krátké video:
Kuřecí křídla 87 %, voda, řepkový olej, kořenící směs (koření, cukr, sušený česnek, bramborový škrob, sušená cibule), jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a.
Kuřecí křídla – Sous Vide. Tepelně opracovaný drůbeží masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v balení cca 15 %. Hmotnost: cca 1,1 kg. Podmínky skladování: · +2 až +8 ºC maximálně 14 dnů · 0 až +2 ºC viz datum spotřeby Po otevření zpracujte do 48 hodin. Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: BANQUET – maso Sous-vide
Hmotnost: 1.6 kg
Země původu: CZE
Balení: cca 1,6 kg
Expirace od výroby: 90
Energetická hodnota kj/kcal: 694
Tuky: 11 g
Nasycené mastné kyseliny: 3,8 g
Sacharidy: 1,3 g
Bílkoviny: 16 g
Sůl: 1,3 g
Alergeny: Neobsahuje
Stopová množství alergenů: Neobsahuje, 09 CELER

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz