Vepřové zadní koleno vykostěné sous-vide Banquet

Kód: 709010
Tip atypicke CHLAZENÁ DOPRAVA
Neohodnoceno
289,90 Kč / balení 1,1 kg 258,80 Kč bez DPH 263,60 Kč / 1 kg
Expedice do 3 dnů
cca 1,1 kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vykostěné vepřové zadní koleno s kůží, tepelně upravené metodou sous-vide. Koleno je zavinuté do původního tvaru, takže ho lze dobře krájet na plátky. Baleno ve vakuovém sáčku po 1 ks, hmotnost cca 1,1 kg včetně výpeku (cca 15 %). Z jednoho vykostěného kolena připravíte 6–7 běžných porcí. Vyrobeno v České republice. Návod na přípravu: Před vyjmutím kolene z obalu nejdříve zahřejte celé balení pod proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře, aby se uvolnil veškerý tuk a výpek ze sáčku. Koleno pečte v konvektomatu na 200 °C po dobu 20 – 30 minut nebo v horkovzdušné troubě na 220 °C po dobu 20 – 30 minut do získání požadované barvy a křupavé kůže. Superrychlá metoda pro více obsloužených hostů: Koleno ohřejte v mikrovlnné troubě při výkonu 700 W po dobu 7 minut, poté ho rychle dopečte na barvu na grilu nebo v salamandru a nakrájejte. Tipy na servírování: Koleno před pečením nebo grilováním potřete marinádou pro získání ještě atraktivnějšího vzhledu a chuti. Pak ho nakrájejte na plátky a podávejte s chlebem, křenem a hořčicí. Koleno nakrájejte na kostky a připravte z něj moravské vrabce nebo knedlo-zelo-vepřo. Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření. Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy. Podívejte se na krátké video:
Vepřové koleno bez kosti 90 %, kořenící přípravek (voda, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a, koření, kvasnicový extrakt, dextróza).
Vykostěné vepřové koleno – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v balení cca 15 %. Hmotnost: cca 1,1 kg. Podmínky skladování: · +2 až +8 ºC maximálně 14 dnů · 0 až +2 ºC viz datum spotřeby Po otevření zpracujte do 48 hodin. Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: BANQUET – maso Sous-vide
Hmotnost: 1.1 kg
Země původu: CZE
Balení: cca 1,1 kg
Expirace od výroby: 90
Energetická hodnota kj/kcal: 939
Tuky: 17 g
Nasycené mastné kyseliny: 5,8 g
Sacharidy: 1,1 g
Bílkoviny: 16 g
Sůl: 1,4 g
Alergeny: Neobsahuje
Stopová množství alergenů: Neobsahuje, 09 CELER

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz