Hovězí žebra sous-vide Banquet

Kód: 709057
Tip atypicke CHLAZENÁ DOPRAVA
Neohodnoceno
868,60 Kč / balení 2 kg 775,50 Kč bez DPH 434,30 Kč / 1 kg
Expedice do 3 dnů
cca 2 kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hovězí žebro s kostí, tepelně upravené metodou sous-vide, se silnou omáčkou. Žebro je upečené zcela do měkka, jemně kořeněné, extrémně šťavnaté. Baleno ve vakuovém sáčku, hmotnost balení cca 2,4 kg včetně omáčky. Podíl výpeku v balení cca 15 %. V balení 1 velký kus žebra. Vyrobeno v České republice. Návod na přípravu: Před vyjmutím žeber z obalu nejdříve zahřejte celé balení pod proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře. Tím usnadníte vybalení, bez rizika ulpění omáčky na fólii. Omáčka je kompletně dochucena a je připravena k servírování. Tepelná úprava: • Žebra vybalte a ohřejte společně s omáčkou v konvektomatu / horkovzdušné troubě při teplotě 100 – 130 °C po dobu cca 20–25 minut. Buďte opatrní při porcování, maso je velmi měkké a křehké. • Maso ohřejte v celku přímo v obalu při nastavení páry na 100 % a teploty 80 °C po dobu 20 minut, poté naporcujte a servírujte. Nebo po regenaraci rychle dopečte pod grilem pro ještě atraktivnější vzhled. Tipy na servírování: • Hovězí žebro podávejte s chlebem, šťouchaným bramborem nebo bramborovou či dýňovou kaší. • Žebro po ohřátí natrhejte vidličkou na vlákna, doplňte salátem (např. coleslaw) a zeleninou a naplňte bulku. Podávejte jako burger s trhaným hovězím žebrem. Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření. Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy. Podívejte se na krátké video:
Hovězí žebra 87 %, voda, dextróza, sušená zelenina (rajče, česnek, cibule), zahušťovadlo: E 1422, hrachová mouka, aroma, citrusová vláknina, koření, ocet, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a.
Hovězí žebra – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v balení cca 15 %. Hmotnost: cca 2,4 kg. Podmínky skladování: · od +2 °C do +8 °C maximálně 14 dnů · od 0 °C do +2 °C viz datum spotřeby Po otevření zpracujte do 48 hodin. Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: BANQUET – maso Sous-vide
Hmotnost: 2 kg
Země původu: CZE
Balení: cca 2 kg
Expirace od výroby: 60
Energetická hodnota kj/kcal: 754
Tuky: 11 g
Nasycené mastné kyseliny: 4,9 g
Sacharidy: 4,3 g
Cukry: 1,0 g
Bílkoviny: 17 g
Sůl: 1,3 g
Alergeny: Neobsahuje
Stopová množství alergenů: 09 CELER, 09 ZELER

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz