Kachní prsa 4 ks sous-vide Banquet

Kód: 709309
Tip atypicke CHLAZENÁ DOPRAVA
Neohodnoceno
1 265 Kč / balení 1,6 kg 1 129,50 Kč bez DPH 790,60 Kč / 1 kg
Expedice do 3 dnů
cca 1,6 kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kachní prsa, tepelně upravená metodou sous-vide. Baleno ve vakuovém sáčku, hmotnost balení cca 1,7 kg včetně výpeku (cca 20 %). Balení obsahuje 6 prsou o hmotnosti 200 – 250 g (po tepelné úpravě). Tip: Pokud chcete objednat přesný počet porcí, uveďte do poznámky k objednávce počet balení (v každém balení je 6 ks). Vyrobeno v České republice. Návod na přípravu: Před vyjmutím masa z obalu nejdříve zahřejte celé balení pod proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře. Prsa pak jednodušeji oddělíte od sebe bez rizika potrhání kůže nebo masa. Maso po vyjmutí z obalu osušte, poté nařezejte kůži nožem na mřížku. Pánev: Prsa dobře osušte, vložte na rozpálenou pánev nejdříve kůží dolů a opékejte ze všech stran do zlatova. Konvektomat: Prsa rozložte do gastronádoby a ohřívejte při teplotě 210 °C po dobu 10 minut do získání zlaté barvy a křupavé kůže. Horkovzdušná trouba: Prsa rozložte na plech a pečte při teplotě 220 °C po dobu 15 minut do získání zlaté barvy a křupavé kůže. Tipy na servírování: • Kachní prso ohřejte v konvektomatu dle návodu a servírujte podle osvědčených receptů na pečenou kachnu, např. se zelím a bramborovým nebo houskovým knedlíkem. • Grilované kachní prso nakrájejte na tenké plátky a podávejte na salátu. • Grilované kachní prso použijte v receptech asijské kuchyně – např. v kombinaci s rýžovými nudlemi nebo smaženou rýží. Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření. Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy. Podívejte se na krátké video:
Kachní prsa 89 %, voda, řepkový olej, jedlá sůl, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a.
Kachní prsa – Sous Vide. Kachní prsa bez kosti s kůží. Tepelně opracovaný drůbeží masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v balení cca 20 %. Hmotnost: cca 1,7 kg. Podmínky skladování: · od +2 °C do +8 °C maximálně 14 dní · od 0 °C do +2 °C viz datum spotřeby Po otevření zpracujte do 48 hodin. Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.

Doplňkové parametry

Kategorie: BANQUET – maso Sous-vide
Hmotnost: 1.6 kg
Země původu: CZE
Balení: cca 1,6 kg
Expirace od výroby: 90
Energetická hodnota kj/kcal: 531
Tuky: 7,0 g
Nasycené mastné kyseliny: 1,8 g
Sacharidy: 3,6 g
Cukry: <0,5 g
Bílkoviny: 12 g
Sůl: 1,5 g
Alergeny: Neobsahuje
Stopová množství alergenů: 09 CELER, 09 ZELER

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz