BANQUET – maso Sous-vide
Nejprodávanější
Výpis produktů
Kompletně hotový hovězí guláš – pomalu tažený hovězí krk s vynikající silnou tmavou omáčkou.
Hovězí kulatá plec (falešná svíčková), tepelně upravená metodou sous-vide.
Hovězí líčka v kuchyňské úpravě, tepelně upravená metodou sous-vide, se silnou omáčkou z kořenové zeleniny.
Hovězí žebro s kostí, tepelně upravené metodou sous-vide, se silnou omáčkou. Žebro je upečené zcela do měkka, jemně kořeněné, extrémně šťavnaté.
Jelení kýta, tepelně upravená metodou sous-vide.
Kachní prsa, tepelně upravená metodou sous-vide.
Kachní stehna z kachny barbarie, tzv. kachny pižmové, konfitovaná metodou sous-vide.
Kachní stehna, tepelně upravená metodou sous-vide.
Kachní stehna, tepelně upravená metodou sous-vide.
Krůtí prso, tepelně upravené metodou sous-vide.
Kuře půlené, o hmotnosti cca 1 kg, připravené metodou sous-vide. V balení 1 kus.Díky této speciální přípravě je chuť koření rovnoměrně prostoupená celým...
Kuřecí křídla, tepelně upravená metodou sous-vide, ochucená jemně kořeněnou marinádou. Křídla jsou dělená, bez letky.
