2 × Jehněčí kolínko sous-vide Banquet 0,5 kg
Kód: 65787Detailní popis produktu
Jehněčí kolínko, tepelně upravené metodou sous-vide. Baleno jednotlivě ve vakuovém sáčku, hmotnost balení cca 500 g včetně výpeku (cca 20 %). Vyrobeno v České republice. Návod na přípravu: Před vyjmutím masa z obalu nejdříve zahřejte celé balení pod proudem horké vody, ve vodní lázni či na páře. Tím usnadníte vybalení bez rizika ulpění výpeku na fólii. • Regenerace pro použití s omáčkou: Kolínko ohřejte přímo v obalu při nastavení páry na 100 % a teploty na 80 °C po dobu 15 minut. Poté slijte výpek a využijte ho k přípravě omáčky. • Pečení: Kolínko opatrně vyjměte z obalu, vložte do gastronádoby, podlijte výpekem a pečte při 140 °C do získání požadované barvy. Můžete přidat česnek, bylinky nebo víno pro získání ještě silnější chuti. Tipy na servírování: • Kolínko zregenerujte, výpek použijte jako základ pro přípravu omáčky z kořenové zeleniny. Podávejte se šťouchaným bramborem. • Kolínko dopečte do barvy a podávejte s listovým špenátem a grilovaným bramborem. Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření. Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy.
Jehněčí kolínko s kostí 90 %, kořenící přípravek (voda, koření, bylinky, cukr, jedlá sůl, aroma, stabilizátor: E 451, zahušťovadlo: E 407a).
Jehněčí kolínko zadní s kostí – Sous Vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Podíl výpeku v balení cca 20 %. Hmotnost: cca 0,5 kg. Podmínky skladování: · od +2 °C do +8 °C maximálně 14 dnů · od 0 °C do +2 °C viz datum spotřeby Po otevření zpracujte do 48 hodin. Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | BANQUET – maso Sous-vide |
---|---|
Skladovací teplota: | -18.00 °C |
Energetická hodnota kj/kcal: | 1864/446 |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 08b LÍSKOVÉ, 01 OBILNINY, 08 OŘECHY, 07 MLÉKO, 03 VEJCE, 06 SÓJOVÉ BOBY |
Bílkoviny g: | 8,1 g |
Cukry g: | 22 g |
Nasycené mastné kyseliny g: | 8,7 g |
Organický: | Ne |
Sacharidy g: | 46 g |
Sůl g: | 0,70 g |
Tuky g: | 25 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.