technologie a produkty Sous-Vide, Strana 2
Nejprodávanější
Výpis produktů
 
                                                                                                                                                                                    Červené fazole připravené a sterilované metodou sous–vide. Fazole jsou tak připraveny rovnou ke konzumaci, nemusí se už vařit.
 
                                                                                                                                                                                    Zrna sladké kukuřice připravené a konzervované metodou sous–vide bez přidaného cukru.
 
                                                                                                                                                                                    Kompletně hotový hovězí guláš – pomalu tažený hovězí krk s vynikající silnou tmavou omáčkou.
 
                                                                                                                                                                                    Hovězí kulatá plec (falešná svíčková), tepelně upravená metodou sous-vide.
 
                                                                                                                                                                                    Hovězí líčka v kuchyňské úpravě, tepelně upravená metodou sous-vide, se silnou omáčkou z kořenové zeleniny.

 
                    
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                                    
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    