Maso a ryby, Strana 22
-
Ryby a mořské plody
-
Drůbež
-
Hovězí maso
-
Vepřové maso
-
Telecí maso
-
Jehněčí maso
-
Zvěřina
-
Mleté a burgery
-
Maso
-
Drůbeží maso
-
Králičí maso
-
Klokaní maso
Nejprodávanější

LOSOS OBECNÝ (Salmo salar). Čerstvý, s kůží.

Losos obecný filet s kůží, bez šupin, s kostmi.

MSC Losos gorbuša, filety s kůží, hluboce zmrazené, glazované.

Čerstvé páteře a hlavy po filetování lososa obecného (Salmo salar).

Hluboce zmrazené škrábané maso z páteře lososa obecného (Salmo salar).

Losos kousky (škrábané maso). Čerstvá ryba.

Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.

Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.

Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.

Losos obecný "Label Rouge" – celý, čerstvá ryba.

Čerstvý filet z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku s kůží, se šupinami a s kostmi (Trim B).

Kalibrované porce z lososa obecného (Salmo salar) s kůží, o hmotnosti cca 150 g (+/- 5 g). Bez glazury.