Maso a ryby, Strana 21
-
Ryby a mořské plody
-
Drůbež
-
Hovězí maso
-
Vepřové maso
-
Telecí maso
-
Jehněčí maso
-
Zvěřina
-
Mleté a burgery
-
Maso
-
Drůbeží maso
-
Králičí maso
-
Klokaní maso
Nejprodávanější

Kuřecí (nemleté) stripsy prvotřídní kvality v panádě s příchutí sladké chilli.

Porce z divokého lososa gorbuši, s kůží a bez kostí v MSC kvalitě.

Filety s kůží o váze 0,7–1 kg pocházejí z ryb o velikosti 2–3 kg, což je většinou tříletý losos.

Čerstvé kalibrované porce z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku bez kůže a bez kostí.

Čerstvé kalibrované porce z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku s kůží, bez šupin a bez kostí.

Porce z lososa obecného s kůží bez kostí. Čerstvá ryba. Určeno k tepelné úpravě.

Čerstvý filet z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku s kůží, bez šupin a bez kostí (Trim D).

Losos obecný – filet s kůží, bez kostí, hluboce zmrazený, velikost 0,9 až 1,6 kg.