Ryby a mořské plody, Strana 3
Řazení produktů
Výpis produktů
Čerstvé filety z tresky obecné, velikost filet 0,7–1,3 kg.
Svíčková z tresky obecné (Cod loin), s kůží, o velikosti 600–1000 g. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.
Čerstvý ďas mořský nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.
Čerstvý ďas mořský nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.
Celý čerstvý ďas mořský bez hlavy nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.
Čerstvý ďas mořský nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.
Der Baeriskaya stammt vom sibirischen Stör (Acipenser baerii). Er wird nach traditioneller russischer Methode im Malossol- Verfahren hergestellt, das bedeutet mit weniger als...
