Ryby a mořské plody, Strana 10
-
Rybí filety a porce
-
Celé ryby
-
Mořské plody
-
Rybí lahůdky
-
Kaviár, ústřice, produkty z ryb a mořských plodů
-
Kaviár
-
Hlavonožci
-
Krabí tyčinky
-
Měkkýši
-
Ostatní mořské speciality
-
Rybí výrobky
-
Uzené ryby
Nejprodávanější

Čerstvé páteře a hlavy po filetování lososa obecného (Salmo salar).

Hluboce zmrazené škrábané maso z páteře lososa obecného (Salmo salar).

Losos kousky (škrábané maso). Čerstvá ryba.

Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.

Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.

Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.

Losos obecný "Label Rouge" – celý, čerstvá ryba.

Čerstvý filet z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku s kůží, se šupinami a s kostmi (Trim B).

Kalibrované porce z lososa obecného (Salmo salar) s kůží, o hmotnosti cca 150 g (+/- 5 g). Bez glazury.

Čerstvá svíčková z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku, bez kůže a bez kostí. Prémiová kvalita.

Porce z lososa obecného s kůží v nestandartní kvalitě.