Mořské ryby, Strana 3
Nejprodávanější
Výpis produktů
 
                                    
                                                                                                                                                                                    Čerstvý štikozubec nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.
 
                                                                                                                                                                                    Čerstvý celý nekuchaný štítník červený ve velikosti 400 g –1,7 kg.
 
                                                                                                                                                                                    Čerstvé filety tresky obecné bez kůže, které mohou obsahovat kosti.
 
                                                                                                                                                                                    Čerstvé filety tresky obecné bez kůže, ve velikosti 400–600 g, které mohou obsahovat kosti.
 
                                                                                                                                                                                    Čerstvé filety bez kůže o velikosti 150–400 g, které mohou obsahovat kosti.
 
                                                                                                                                                                                    Svíčková z čerstvé tresky tmavé bez kůže o velikosti 150–300 g. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.

 
                    
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    