Vepřové maso, Strana 3
Řazení produktů
Výpis produktů
Baleno v kartonu cca 10 kg, uvnitř 15 ks po cca 700–800 g. Vrstvy jsou prokládány fólií pro snadné odebírání jednotlivých kusů.
Vepřová žebra z pečeně špičkové kvality s vysokým podílem masa.
Kostky z vepřového masa v kuchyňské úpravě, určené k přípravě guláše.
Vepřový bok ve výrobní úpravě = bez kosti, s kůží a chrupavkou.
Vepřový bok ve výrobní úpravě – ručně vytrhaná žebra, kůže a chrupavka ponechána, odstraněné mléčné žlázy a krevní sraženiny. Poměr tuku je závislý na...
Surový vepřový bok s kostí a kůží – odstraněny pouze mléčné žlázy, krevní sraženiny a obě špičky od hrudníku a kýty.
Naklepané plátky z pečeně v kuchyňské úpravě. Volitelná hmotnost plátku od 80 do 200 g. Baleno ve vakuovém sáčku. Plátky jsou připraveny...
Hmotnost 1 kusu 900–1000 g. Baleno ve vakuovém sáčku, minimální objednávka 3 ks.
Baleno v kartonu po 10 kg, váha kusu cca 700–900 g.
Řízek z vepřově pečeně (nemletý), obalený v tradiční domácí strouhance z pečiva.
