Ryby a mořské plody, Strana 16
-
Rybí filety a porce
-
Celé ryby
-
Mořské plody
-
Rybí lahůdky
-
Kaviár, ústřice, produkty z ryb a mořských plodů
-
Kaviár
-
Hlavonožci
-
Krabí tyčinky
-
Měkkýši
-
Ostatní mořské speciality
-
Rybí výrobky
-
Uzené ryby
Nejprodávanější

Čerstvý nekuchaný sleď obecný nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech v originálním boxu.

Čerstvý sumeček. Jedná se o filety bez kůže, které neobsahují žádné kosti. Minimální objednávka 1 kg.

Bottarga di Muggine - sušený kaviár ve své nejčistší podobě. Luxusní delikatesa s intenzivní chutí a příjemně slanými tóny. Dlouhodobé zrání zajistí nezapomenutelný gurmánský...

Čerstvý štikozubec nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.

Čerstvý celý nekuchaný štítník červený ve velikosti 400 g –1,7 kg.

Čerstvé filety tresky obecné bez kůže, které mohou obsahovat kosti.

Čerstvé filety tresky obecné bez kůže, ve velikosti 400–600 g, které mohou obsahovat kosti.

Svíčková z čerstvé tresky obecné (Cod loin), bez kůže, o velikosti 500 g+. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.

Čerstvé filety bez kůže o velikosti 150–400 g, které mohou obsahovat kosti.

Filety z tresky tmavé, bez kostí a kůže.

Svíčková z čerstvé tresky tmavé bez kůže o velikosti 150–300 g. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.

Trhaný losos obecný (latinsky Salmo salar) uzený teplým kouřem na bukovém dřevu.

Čerstvý celý kuchaný tuňák žlutoploutvý.Celá ryba s hlavou ve velikosti 25–50 kg, do poznámky k objednávce prosím udejte preferovanou váhu.