Ostatní sýry a speciality, Strana 2
Nejprodávanější

Tvrdý sýr z kravského mléka Sibratsgfäller, zrající minimálně 16 měsíců (nejméně 48 % tuku v sušině).

Tvrdý sýr z kravského mléka Sibratsgfäller, zrající minimálně 16 měsíců (nejméně 48 % tuku v sušině).

Korbáčky ve slaném nálevu jsou výjimečným pochoutkou pro milovníky sýrů. Těchto 50 ručně pletených korbáčků o hmotnosti 10 g je vyrobeno z přírodního polotvrdého sýra a uloženo...


Olomoucké tvarůžky jsou zrajícím sýrem s obsahem tuku 0,7 %. Vyrobené z netučného kyselého tvarohu. Neobsahují látky, které způsobují celiakii a jsou tedy...

balení 850 g malých Olomouckých tvarůžků





Přírodní měkký zrající sýr s obsahem sušiny 50 % a tuku v sušině 40 %. Sýr s pikantní chutí a vůní, oblíbený ve všech fázích svého zrání.