Maso a ryby, Strana 39
-
Ryby a mořské plody
-
Drůbež
-
Hovězí maso
-
Vepřové maso
-
Telecí maso
-
Jehněčí maso
-
Zvěřina
-
Mleté a burgery
-
Maso
-
Drůbeží maso
-
Králičí maso
-
Klokaní maso
Nejprodávanější
Výpis produktů
Vepřová plec bez kosti v kuchyňské úpravě s mírným tukovým krytím, očištěná od krevních sraženin a šlach.
Ručně balená roláda z vepřové kýty, plněná šťavnatou fáší z mletého vepřového masa, smažené cibulky a červené papriky.
Baleno v kartonu cca 10 kg, uvnitř 15 ks po cca 700–800 g. Vrstvy jsou prokládány fólií pro snadné odebírání jednotlivých kusů.
Vepřová žebra z pečeně špičkové kvality s vysokým podílem masa.
Hmotnost 1 kusu 900–1000 g. Baleno ve vakuovém sáčku, minimální objednávka 3 ks.
Baleno v kartonu po 10 kg, váha kusu cca 700–900 g.
Kostky z vepřové kýty v kuchyňské úpravě o velikosti cca 3 x 3 cm.
Kostky z vepřového masa v kuchyňské úpravě, určené k přípravě guláše.
Tenké mini plátky z vepřového boku Deli. Vepřový bok v nejvyšším stupni opracování – ručně vytrhaná žebra, odstraněná chrupavka, stažená kůže i první vrstva...
Vepřový bok ve výrobní úpravě = bez kosti, s kůží a chrupavkou.
Vepřový bok ve výrobní úpravě – ručně vytrhaná žebra, kůže a chrupavka ponechána, odstraněné mléčné žlázy a krevní sraženiny. Poměr tuku je závislý na...
Surový vepřový bok s kostí a kůží – odstraněny pouze mléčné žlázy, krevní sraženiny a obě špičky od hrudníku a kýty.
Vepřový vrabec nakrájený z řetízku z pečeně. Řetízek je část svalu, kde pečeně navazuje na bok.
