Křupavé kuřecí stripsy obalované, 3x1 kg
Kód: 230163Detailní popis produktu
Obalované kuřecí stripsy od firmy Zizu jsou lahodné kousky z kuřecích prsou, které jsou následně obaleny ve kvalitní strouhance. Každý kus má přibližnou hmotnost 40 gramů.
Stripsy jsou umístěny v balení o hmotnosti 3 x 1 kg, které je navrženo pro maximální zachování kvality produktu a pro jednoduché skladování. Produkt je vyroben v Maďarsku, což je země známá vysokými standardy v oblasti potravinářského průmyslu.
Složení: Kuřecí prsní řízek 60%, panáda (PŠENIČNÁ mouka, jedlá sůl, dextróza, koření, cukr, droždí, barvivo: paprikový extrakt), pitná voda, PŠENIČNÁ mouka, slunečnicový a řepkový olej v různém poměru, jedlá sůl, modifikovaný škrob, glukózový sirup, hydrolyzát drůbežích bílkovin, aroma, stabilizátory: difosforečnany, dextróza, citrón, antioxidant: askorban sodný.
Stripsy jsou hluboce zmrazené a předsmažené, takže jsou připraveny pro rychlou a jednoduchou přípravu. Mohou být připraveny v troubě, ve fritéze i na pánvi. Díky tomu jsou ideálním řešením pro rychlý oběd či večeři.
Při přípravě je důležité stripsy předem nerozmrazovat. V troubě je lze upéct za 10-12 minut při teplotě 200°C. Ve fritéze nebo na pánvi lze stripsy osmažit z obou stran za 4-6 minut na střední teplotě.
Kuřecí stripsy lze skladovat při teplotě -18°C a nižší. Po rozmrazení je nelze znovu zmrazovat. Při skladování při teplotě -6°C je doba trvanlivosti 2 týdny, při -12°C je to 1 měsíc. Trvanlivost při -18°C je dána na obalu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Drůbeží polotovary obalované mražené |
---|---|
Hmotnost: | 3 kg |
Země původu: | HUN |
Balení: | 3 x 1 kg |
Expirace od výroby: | 540 |
Energetická hodnota kj/kcal: | 808 |
Tuky: | 8,2 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 2,1 g |
Sacharidy: | 11 g |
Cukry: | 1,0 g |
Vláknina: | 1,5 g |
Bílkoviny: | 18 g |
Sůl: | 1,7 g |
Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY |
Stopová množství alergenů: | 06 SÓJOVÉ BOBY, 10 HOŘČICE, 07 MLÉKO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.