Maso a ryby, Strana 39
-
Ryby a mořské plody
-
Drůbež
-
Hovězí maso
-
Vepřové maso
-
Telecí maso
-
Jehněčí maso
-
Zvěřina
-
Mleté a burgery
-
Maso
-
Drůbeží maso
-
Králičí maso
-
Klokaní maso
Nejprodávanější

Vepřová plec bez kosti v kuchyňské úpravě s mírným tukovým krytím, očištěná od krevních sraženin a šlach.

Ručně balená roláda z vepřové kýty, plněná šťavnatou fáší z mletého vepřového masa, smažené cibulky a červené papriky.

Baleno v kartonu cca 10 kg, uvnitř 15 ks po cca 700–800 g. Vrstvy jsou prokládány fólií pro snadné odebírání jednotlivých kusů.

Vepřová žebra z pečeně špičkové kvality s vysokým podílem masa.

Hmotnost 1 kusu 900–1000 g. Baleno ve vakuovém sáčku, minimální objednávka 3 ks.

Baleno v kartonu po 10 kg, váha kusu cca 700–900 g.

Kostky z vepřové kýty v kuchyňské úpravě o velikosti cca 3 x 3 cm.

Kostky z vepřového masa v kuchyňské úpravě, určené k přípravě guláše.

Tenké mini plátky z vepřového boku Deli. Vepřový bok v nejvyšším stupni opracování – ručně vytrhaná žebra, odstraněná chrupavka, stažená kůže i první vrstva...

Vepřový bok ve výrobní úpravě = bez kosti, s kůží a chrupavkou.

Vepřový bok ve výrobní úpravě – ručně vytrhaná žebra, kůže a chrupavka ponechána, odstraněné mléčné žlázy a krevní sraženiny. Poměr tuku je závislý na...

Surový vepřový bok s kostí a kůží – odstraněny pouze mléčné žlázy, krevní sraženiny a obě špičky od hrudníku a kýty.