Maso a ryby, Strana 38
-
Ryby a mořské plody
-
Drůbež
-
Hovězí maso
-
Vepřové maso
-
Telecí maso
-
Jehněčí maso
-
Zvěřina
-
Mleté a burgery
-
Maso
-
Drůbeží maso
-
Králičí maso
-
Klokaní maso
Nejprodávanější

Ručně řezaná vepřová pečeně s kostí. Na žeberní kosti zachována boková část.

Vepřová krkovice bez kosti - plátky. Volitelná gramáž plátku od 50 g do 300 g. Minimální objednávka 3 kg.

Vhodné na pečení, grilování, minutkovou úpravu.

Vepřová krkovice bez kosti ve výrobní úpravě.

Steaky z vepřové krkovice Duroc, individuálně vakuově zabalené ve skin obalu.

Vepřová krkovice marinovaná v česnekovo-paprikové marinádě o hmotnosti 2 x cca 2,5 kg.

Plátky vepřové krkovice v chilli marinádě. Plátky jsou kalibrované, každý z nich o hmotnosti 200 g. Vakuově baleno po 2 plátkách.

Tenké mini plátky z vepřové krkovice. Krkovice je opracována do kuchyňské úpravy a nakrájená speciálním strojem na tenké plátky...

Vepřová kýta bez kosti. Balení obsahuje převážně květovou špičku nebo ořech.

Vepřová kýta bez kosti v kuchyňské úpravě, tzn. rozbouraná na jednotlivé šály (spodní a vrchní šál, ořech, květovou špičku a váleček), očištěná od krevních...

Nudličky z vepřové kýty v kuchyňské úpravě (bez krevních sraženin, kůstek a pouzder). Velikost nudličky je cca 0,8 x 0,8 x 6 cm.

Vepřová panenka ve výrobní úpravě, tzn. s palcem a řetízkem.

Plátky z vepřové pečeně bez kosti v kuchyňské úpravě, bez řetízku. Volitelná hmotnost plátku od 50 g výše.

Baleno v kartonu po cca 20 kg, jednotlivé kusy samostatně balené v sáčku (váha kusu cca 4,5 kg).