Maso a ryby, Strana 22
-
Ryby a mořské plody
-
Drůbež
-
Hovězí maso
-
Vepřové maso
-
Telecí maso
-
Jehněčí maso
-
Zvěřina
-
Mleté a burgery
-
Maso
-
Drůbeží maso
-
Králičí maso
-
Klokaní maso
Nejprodávanější

Porce z lososa obecného s kůží bez kostí. Čerstvá ryba. Určeno k tepelné úpravě.

Čerstvý filet z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku s kůží, bez šupin a bez kostí (Trim D).

Losos obecný – filet s kůží, bez kostí, hluboce zmrazený, velikost 0,9 až 1,6 kg.

LOSOS OBECNÝ (Salmo salar). Čerstvý, s kůží.

Losos obecný filet s kůží, bez šupin, s kostmi.

MSC Losos gorbuša, filety s kůží, hluboce zmrazené, glazované.

Čerstvé páteře a hlavy po filetování lososa obecného (Salmo salar).

Hluboce zmrazené škrábané maso z páteře lososa obecného (Salmo salar).

Losos kousky (škrábané maso). Čerstvá ryba.

Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.

Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.

Čerstvý celý kuchaný losos obecný (Salmo salar) chovaný v Norsku.