Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
GELOVÁNÍ
Želé patří k nejcharakterističtějším pokrmům klasické kuchyně a vyvinuly se spolu s kuchyní moderní. Ještě před několika lety se vyráběly hlavně z želatinových plátků...
SFERIFIKACESferifikace je velkolepá kulinářská technika, představená na elBulli v roce 2003, která vám umožňuje vytvářet recepty, které si dosud nikdo nepředstavoval. Jedná se o...
PŘEKVAPENÍ
Jedná se o řadu produktů, jejichž hlavní charakteristikou je možnost jejich přímé konzumace, ať už samostatně nebo smíchané s jinými ingrediencemi a přípravky.
Jsou...
SFERIFIKACE
Sferifikace je velkolepá kulinářská technika, představená na elBulli v roce 2003, která vám umožňuje vytvářet recepty, které si dosud nikdo nepředstavoval. Jedná se...
SFERIFIKACE
Sferifikace je velkolepá kulinářská technika, představená na elBulli v roce 2003, která vám umožňuje vytvářet recepty, které si dosud nikdo nepředstavoval. Jedná se...
PŘEKVAPENÍ
Jedná se o řadu produktů, jejichž hlavní charakteristikou je možnost jejich přímé konzumace, ať už samostatně nebo smíchané s jinými ingrediencemi a přípravky.
Jsou...
PŘEKVAPENÍ
Jedná se o řadu produktů, jejichž hlavní charakteristikou je možnost jejich přímé konzumace, ať už samostatně nebo smíchané s jinými ingrediencemi a přípravky.
Jsou...
EMULGACE
Produkt Lecite, který se používá k výrobě provzdušněných přípravků, se rozšířil o dva další produkty, Sucro a Glice. Hlavním rysem druhého jmenovaného je jeho...
SFERIFIKACE
Sferifikace je velkolepá kulinářská technika, představená na elBulli v roce 2003, která vám umožňuje vytvářet recepty, které si dosud nikdo nepředstavoval. Jedná se...