Vepřové maso, Strana 2
Řazení produktů
Výpis produktů
Vepřový vrabec nakrájený z řetízku z pečeně. Řetízek je část svalu, kde pečeně navazuje na bok.
Baleno v kartonu po cca 10 kg, uvnitř 4 sáčky po cca 2,5 kg. Hmotnost jednotlivých palců 140–170 g.
Baleno v kartonu po 10 kg, uvnitř volně ložená játra.
Plátky z vepřové pečeně s kostí. Volitelná hmotnost plátku od cca 150 g do cca 300 g (kvůli kosti nelze plátky přesně kalibrovat).
Ručně řezaná vepřová pečeně s kostí. Na žeberní kosti zachována boková část.
Vepřová krkovice bez kosti - plátky. Volitelná gramáž plátku od 50 g do 300 g. Minimální objednávka 3 kg.
Vepřová krkovice bez kosti ve výrobní úpravě.
Vepřová krkovice marinovaná v česnekovo-paprikové marinádě o hmotnosti 2 x cca 2,5 kg.
Vepřová kýta bez kosti v kuchyňské úpravě, tzn. rozbouraná na jednotlivé šály (spodní a vrchní šál, ořech, květovou špičku a váleček), očištěná od krevních...
Nudličky z vepřové kýty v kuchyňské úpravě (bez krevních sraženin, kůstek a pouzder). Velikost nudličky je cca 0,8 x 0,8 x 6 cm.
Baleno v kartonu po cca 20 kg, jednotlivé kusy samostatně balené v sáčku (váha kusu cca 4,5 kg).
Plátky z vepřové pečeně bez kosti v kuchyňské úpravě, bez řetízku. Volitelná hmotnost plátku od 50 g výše.
Vepřová plec bez kosti v kuchyňské úpravě s mírným tukovým krytím, očištěná od krevních sraženin a šlach.
