Vepřová žebra BBQ porce Tender Pork
Kód: 261070Detailní popis produktu
Masité špičky žeber z boků marinované v BBQ marinádě. Baleno v kartonu po cca 4,5 - 6 kg, uvnitř 15 porcí, 1 ks = cca 250-300 g. Objednávka po celých kartonech. Produkty značky TENDERPORK jsou pro Bidfood vyráběny v Dánsku. Stálost a kvalitu zaručuje chov prasat na tamních domácích farmách, pro které je největší prioritou welfare a bezpečnost zvířat. Původ: Dánsko Návod na přípravu: Před přípravou nechte výrobek rozmrazit. Pečte v celku v troubě či konvektomatu cca 150 minut při 150 °C dokud teplota v jádře nedosáhne 72 °C. Žebra můžete také upéct přímo ze zmrazeného stavu, doba pečení se úměrně prodlouží. Veškeré vepřové maso v našem sortimentu pochází z masných plemen jako např. Landrase, Pietrain, Duroc nebo jejich křížence. V žádném případě nejde o maso sviňské. Chcete se dozvědět více? Přečtěte si článek: Marinované vepřové maso Tender Pork – záruka křehkosti a šťavnatostiVepřová žebra 87 %, voda, řepkový olej, jedlá sůl, cukr, koření (obsahuje CELER), modifikovaný kukuřičný škrob, zeleninový extrakt, extrakt koření, antioxidant: askorban sodný, kouřové aroma.
Hluboce zmrazený masný polotovar s kostí s přidanou vodou. Skladujte při teplotě -18°C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Určeno k tepelné úpravě. Rozmrazujte v chladničce při teplotě +5 °C po dobu 2 dní.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Vepřová žebra, droby a ostatní |
|---|---|
| Hmotnost: | 4.5 kg |
| EAN: | 1111111111111 |
| Země původu: | DNK |
| Balení: | dle váhy |
| Expirace od výroby: | 360 |
| Energetická hodnota kj/kcal: | 846 |
| Tuky: | 14 g |
| Nasycené mastné kyseliny: | 4,7 g |
| Sacharidy: | 1,9 g |
| Cukry: | 1,0 g |
| Vláknina: | <0,5 g |
| Bílkoviny: | 17 g |
| Sůl: | 1,3 g |
| Alergeny: | 09 CELER |
| Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
