Uzené speciality
Nejprodávanější
Výpis produktů
 
                                    
                                                                                                                                                                                    Losos obecný (Salmo salar) uzený studeným kouřem na soli.
 
                                                                                                                                                                                    Losos obecný (Salmo salar) uzený studeným kouřem na soli.
 
                                                                                                                                                                                    Pršuto panenka se vyrábí z nejjemnějšího vepřového masa – panenské svíčkové. Výroba trvá několik týdnů.
 
                                                                                                                                                                                    Krevety Vannamei (Panaeus vannamei) uzené teplým kouřem.
 
                                                                                                                                                                                    Losos obecný (Salmo salar) uzený studeným kouřem na soli.Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování.
 
                                                                                                                                                                                    Tuto chutnou pochoutku - Iberijský špek od Pršutérie Chovaneček ocení každý milovník masa. S máslovou strukturou se snadno přemění na sádlo pro škvaření či smažení. Balení...
 
                                                                                                                                                                                    Kachní pršut se vyrábí z kachen, které jsou speciálně vykrmovány pro výrobu FOIE GRAS.

 
                    
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                
         
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    