Trhané hovězí maso sous-vide Banquet cca 1,1 kg
Kód: 709053Detailní popis produktu
Trhané hovězí maso – Sous vide. Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený.
Návod na přípravu:
Maso ohřejte v celku přímo v obalu při nastavení páry na 100 % a teploty 80 °C po dobu 15 minut. Celé balení následně promačkejte, aby se oddělila vlákna a smíchala s výpekem.
Nebo po ohřátí maso i s výpekem vyjměte z obalu, vlákna oddělte vidličkou a poté opatrně promíchejte.
Druhou variantou je maso po regeneraci a vybalení z obalu péct vcelku při vyšší teplotě 180 °C/ cca 15 min, do dosažení zlatavého povrchu, a následně natrhat.
Podmínky skladování:
při teplotě od +4 °C do +8 °C maximálně 14 dní.
při teplotě od 0 °C do +4 °C viz datum spotřeby.
Po otevření zpracujte do 48 hodin.
Vyrobeno v České republice.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | BANQUET – maso Sous-vide |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.1 kg |
| EAN: | 299200 |
| Země původu: | CZE |
| Balení: | cca 1,1 kg |
| Expirace od výroby: | 90 |
| Energetická hodnota kj/kcal: | 464 |
| Tuky: | 3,3 g |
| Nasycené mastné kyseliny: | 1,4 g |
| Sacharidy: | 1,2 g |
| Bílkoviny: | 19 g |
| Sůl: | 1,4 g |
| Alergeny: | Neobsahuje |
| Stopová množství alergenů: | Neobsahuje, 09 CELER |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
