Toskánská bageta 70 x 80 g
Kód: 337502Detailní popis produktu
Toskánská bageta – malá, vícezrnné pečivo, hluboce zmrazené, předpečené.
Návod k přípravě: Pečivo vyjmeme z obalu, rozložíme na plech a necháme rozmrazit při pokojové teplotě po dobu cca 20 minut. Poté plech vložíme do vyhřáté horkovzdušné trouby a pečeme při teplotě 210 °C, na počátku s párou, po dobu 6–9 minut. Doba pečení se může lišit výkonem použitého zařízení.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte! Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší.
Složení
PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka, lněné semínko zlaté (3,3 %), lněné semínko hnědé (2,3 %), ŽITNÁ trhanka, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), drcená SÓJA, droždí, otruby (PŠENIČNÉ), řepkový olej, slunečnicová semena (0,4 %), jedlá sůl, pražený slad (JEČNÝ), cukr, regulátory kyselosti (kyselina mléčná, kyselina citronová), koriandr, pražený slad (ŽITNÝ), látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová).
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Běžné pečivo – bagety |
|---|---|
| Hmotnost: | 5.6 kg |
| EAN: | 8590325977702 |
| Země původu: | CZE |
| Balení: | 70 x 80 g |
| Expirace od výroby: | 360 |
| Energetická hodnota kj/kcal: | 1365 |
| Tuky: | 6,2 g |
| Nasycené mastné kyseliny: | 0,8 g |
| Sacharidy: | 53 g |
| Cukry: | 2,2 g |
| Vláknina: | 5,9 g |
| Bílkoviny: | 11 g |
| Sůl: | 2,1 g |
| Alergeny: | 01a PŠENICE, 01b ŽITO, 01c JEČMEN, 01 OBILNINY, 11 SEZAM, 06 SÓJOVÉ BOBY |
| Stopová množství alergenů: | 10 HOŘČICE, 03 VEJCE, 07 MLÉKO, 08 SKOŘÁPKOVÉ, 11 SEZAM, 13 VLČÍ BOB, 01 OBILOVINY |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
