Sýr Parmigiano Reggiano 250 g
Kód: 66328Detailní popis produktu
Pravé Parmigiano Reggiano se smí vyrábět pouze v italských provinciích Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna západně od řeky Reno a Mantua východně od Pádu. Odtud také pochází syrové mléko pro výrobu tohoto tvrdého sýra. Krávy se smějí krmit pouze trávou a neošetřeným krmivem. Na výrobu jednoho kilogramu sýra Parmiggiano Reggiano je zapotřebí přibližně 16 litrů mléka. Po srážení a formování se sýrové kotouče ponoří na 20 dní do solného nálevu a poté zrají nejméně 30 měsíců. Chuť parmezánu je velmi výrazná a s přibývajícím věkem se stává stále pikantnější. Pouze sýry testované organizací Consorzio Tutela obdrží pečeť kvality s označením původu.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Mléčné a chlazené |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.3 kg |
| EAN: | 8002710402305 |
| Skladovací teplota: | 5.00 °C |
| Energetická hodnota kj/kcal: | 1671/402 |
| Alergeny: | 07 MLÉKO |
| Bílkoviny g: | 32 g |
| Cukry g: | <0,5 g |
| Nasycené mastné kyseliny g: | 20 g |
| Organický: | Ne |
| Sacharidy g: | <0,5 g |
| Sůl g: | 1,6 g |
| Tuky g: | 30 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
