Sušená treska - Bacalao/ Bacalhau, sušená, cca 1,5 kg
Kód: 68323Detailní popis produktu
Bacalhau je nedílnou součástí středomořské kuchyně. K výrobě Bacalhau neboli sušené tresky se používá především treska obecná, treska tmavá nebo treska jednoskvrnná. Po odstranění hlavy a vykuchání se ryby zavěsí na tyče, aby vyschly, čímž se konzervují. Tato sušená treska se solí a poté suší! Bez procesu solení se nazývá také sušená treska.
Treska solená a sušená.
Složení: TRESKA (Gadus Morhua), sůl.
Z důvodu ochrany zboží a zachování hygieny je bacalhau pro přepravu zabalen do fólie. Po obdržení jej prosím vyjměte z fólie a skladujte při teplotě +2 °C až +7 °C na suchém místě chráněném před světlem.
Příprava: Bacalhau vcelku nebo po částech namočte na 1–5 dní (podle chuti) v lednici při teplotě 4 °C. Vodu často měňte. Nenamáčejte v chlorované vodě z vodovodu, jinak ryba zhořkne. Bacalhau při namáčení velmi silně nabobtná. Po namáčení rybu dále zpracujte podle potřeby. Skladujte při teplotě +2 °C až +7 °C.
Oblast lovu: Severovýchodní Atlantik FAO 27. Původ: Norsko.
Vlastnosti: Není nutné uvádět nutriční hodnoty.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rybí lahůdky |
|---|---|
| EAN: | 4025084161672 |
| Skladovací teplota: | 5.00 °C |
| Alergeny: | 04 RYBY |
| Organický: | Ne |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
