Sušená klobása "Fuet Negro" de Mallorca, Xesc Reina, cca 125 g
Kód: 55694Detailní popis produktu
Prvotřídní klobása od společnosti Xesc Reina! Xesc Reina je jedním z nejuznávanějších výrobců klobás ve Španělsku. Ve spolupráci se společností Gebrüder Company vyrábí ty nejlepší sobrasady z Porc Negre (plemeno mallorských prasat). Tato prasata žijí a rostou ve středu ostrova (poblíž Sant Joan a Maria de la Salut), živí se fíky, olivami a obilím vyprodukovaným na pozemku. Porc Negre tam vyrůstají odděleně podle věkové skupiny, mezi lesem, ovocnými stromy a bahnem bez stresu. Porc Negre jsou poraženy kolem 12-14 měsíce. Zpracovávají se pouze určité štíhlé části prasete. Po usušení se 30 kilogramů masa změní na asi 15 kilogramů klobásy a zraje asi 1,5 - 2 měsíce. Složení: 98% vepřové maso, sůl, cukr, koření, konzervant: E 250. Přírodní obal. 100 g produktu je vyrobeno z 200 g vepřového masa. Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Vyrobeno ve Španělsku společností Can Company na Mallorce. Odpovědný podnikatel: Prodej: Cortes GouMed, Beerenstr. 5, 33803 Steinhagen, Německo. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ: 24809594, DIČ: CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Choriza, salámy |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.13 kg |
| EAN: | 8436562430061 |
| Skladovací teplota: | 5.00 °C |
| Energetická hodnota kj/kcal: | 1676/402 |
| Bílkoviny g: | 38 g |
| Cukry g: | 0,8 g |
| Nasycené mastné kyseliny g: | 10 g |
| Organický: | Ne |
| Sacharidy g: | 1,4 g |
| Sůl g: | 3,6 g |
| Tuky g: | 27 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
