Srnčí hřbet bez kosti Petron dle váhy
Kód: 281049Detailní popis produktu
Vykostěný a očištěný srnčí hřbet. 
Baleno po 2 kusech ve vakuovém sáčku (cca 0,8 – 1,4 kg). Hmotnost jednoho kusu je běžně cca 0,4 – 0,7 kg dle váhy zvířete.
Země původu: Česká republika
Srnčí maso je velmi jemné, křehké, s minimálním obsahem tuku. Vyznačuje se vysokým obsahem bílkovin, vitaminů skupiny B a minerálních látek jako je sodík, draslík, železo a fosfor. Díky těmto vlastnostem je srnčí maso ideální volbou pro každý dietní jídelníček.
Hřbet je anatomickým ekvivalentem vepřové pečeně, či hovězí roštěné. Jedná se po svíčkové o nejhodnotnější a nejjemnější partii zvěřiny.
Nejlepších výsledků dosáhnete pečením v celku, grilováním, nebo steakovou úpravou. Po tepelné úpravě doporučujeme nechat maso před podáváním chvilku odpočinout.
Bidfood vyrábí kvalitní maso srstnaté i pernaté zvěře pod značkou Petron ve vlastních, moderních závodech v Kralupech nad Vltavou a v Opavě. Na trh dodává cenově dostupnou zvěřinu ve stabilní špičkové kvalitě z prověřených zvířat, ulovených v našich lesích. Ulovená zvěř prochází přísnou veterinární kontrolou po odlovu, i před samotným zpracováním. 
Česká značka Petron je zárukou nejvyšší kvality.
Chcete se dozvědět více o zvěřině?
Přečtěte si o značce: Petron
Jednosložkový výrobek.
Hluboce zmrazená dělená zvěřina, vakuově baleno.
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Rozmrazený výrobek znovu nezamrazujte.
Uchování u spotřebitele:
* -6 °C 1 týden;
** -12 °C 1 měsíc;
*** -18 °C viz datum minimální trvanlivosti.
Země původu: Česká republika.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Srna | 
|---|---|
| Hmotnost: | 1.1 kg | 
| Země původu: | CZE | 
| Balení: | dle váhy | 
| Expirace od výroby: | 360 | 
| Energetická hodnota kj/kcal: | 518 | 
| Tuky: | 3,5 g | 
| Sacharidy: | <0,5 g | 
| Bílkoviny: | 22 g | 
| Alergeny: | Neobsahuje | 
| Stopová množství alergenů: | Neobsahuje | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
