Sojová omáčka - Tamari - vynikající prvotřídní, 1.8 l
Kód: 14337Detailní popis produktu
Původně vedlejší produkt při výrobě Hatcho-Miso, fermentované pasty ze sóji. Výrobu sójové omáčky Tamari je možné považovat za srovnatelnou s "aceto balsamico tradizionale". Boby kvasí až 36 měsíců. Rozdrcený materiál se smíchá s trochou drožďových kvasinek a moukou z praženého ječmene. Tento Koji (základ), zraje při cca 32 °C až 5 dní. Moromi (kaše) je lisována a částečně naplňována do 50let starých sudů. Zde omáčka zraje poté 18 měsíců a déle. Sójová omáčka. Složení: Sojové boby odtučněné, voda, kuchyňská sůl, pšenice, extrakt z lékořice, konzervant: E211. Skladujte v chladu, suchu a chraňte před světlem. Po otevření rychle spotřebujte. Alergeny: Obiloviny obsahující lepek (pšenice), sojové boby. Odpovědní podnikatelé: Distribuce: JFC Deutschland GmbH, Theodorstrasse 293, 40472 Düsseldorf, Německo. Prodejce v ČR: Toppotraviny.cz s.r.o., IČ:24809594, DIČ:CZ24809594, Praha 5.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Sojové omáčky |
|---|---|
| Hmotnost: | 3.235 kg |
| EAN: | 4902856140182 |
| Energetická hodnota kj/kcal: | 601/141 |
| Alergeny: | 01a PŠENICE, 01 OBILNINY, 06 SÓJOVÉ BOBY |
| Bílkoviny g: | 19 g |
| Cukry g: | <0,5 g |
| Nasycené mastné kyseliny g: | <0,1 g |
| Organický: | Ne |
| Sacharidy g: | 16 g |
| Sůl g: | 15,6 g |
| Tuky g: | <0,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
