Ryby a mořské plody, Strana 16
-
Rybí filety a porce
-
Celé ryby
-
Mořské plody
-
Rybí lahůdky
-
Kaviár, ústřice, produkty z ryb a mořských plodů
-
Kaviár
-
Hlavonožci
-
Krabí tyčinky
-
Měkkýši
-
Ostatní mořské speciality
-
Rybí výrobky
-
Uzené ryby
Nejprodávanější

Čerstvý nekuchaný sleď obecný nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech v originálním boxu.

Čerstvý sumeček. Jedná se o filety bez kůže, které neobsahují žádné kosti. Minimální objednávka 1 kg.

Bottarga di Muggine - sušený kaviár ve své nejčistší podobě. Luxusní delikatesa s intenzivní chutí a příjemně slanými tóny. Dlouhodobé zrání zajistí nezapomenutelný gurmánský...

Čerstvý štikozubec nakupovaný na tradiční rybí aukci v dánských přístavech.

Čerstvý celý nekuchaný štítník červený ve velikosti 400 g –1,7 kg.

Čerstvé filety tresky obecné bez kůže, které mohou obsahovat kosti.

Čerstvé filety tresky obecné bez kůže, ve velikosti 400–600 g, které mohou obsahovat kosti.

Svíčková z čerstvé tresky obecné (Cod loin), bez kůže, o velikosti 500 g+. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.

Čerstvé filety bez kůže o velikosti 150–400 g, které mohou obsahovat kosti.

Filety z tresky tmavé, bez kostí a kůže.

Svíčková z čerstvé tresky tmavé bez kůže o velikosti 150–300 g. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.

Trhaný losos obecný (latinsky Salmo salar) uzený teplým kouřem na bukovém dřevu.