Rohlík sedmizrnný 80 x 65 g
Kód: 337512Detailní popis produktu
Předpečený vícezrnný rohlík obohacený cereáliemi a semínky (len, slunečnice, pšeničné otruby, žitné a ovesné vločky, pšeničné vločky a sójový šrot). 
Návod k přípravě:  Rohlíky nechte povolit při pokojové teplotě cca 20 minut, potom je vložte do trouby předehřáté na teplotu 190 °C a pečte 4–5 minut. Doba pečení se může lišit výkonem použitého zařízení.
Skladujte při teplotě ‐18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
 Složení
PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka, lněné semínko hnědé (4 %), droždí, řepkový olej, slunečnicová semena (2 %), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), drcená SÓJA (1,4 %), krupice (kukuřičná), sladová mouka (PŠENIČNÁ), celozrnná PŠENIČNÁ mouka, SÓJOVÁ mouka, lněné semínko zlaté (0,7 %), otruby (PŠENIČNÉ), zahušťovadla (xanthan, guma guar), PŠENIČNÉ vločky, OVESNÉ vločky (0,5 %), sušený ferment (ŽITNÝ, JEČNÝ), ŽITNÉ vločky, modifikovaný škrob, syrovátka (MLÉKO), emulgátor (estery mono‐ a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mono‐ a diacetylvinnou), pražená sladová mouka (JEČNÁ), mikrobiální kultury, otruby (ŽITNÉ), pražený JEČMEN, celozrnná ŽITNÁ mouka, kyselina (kyselina mléčná), látka zlepšující mouku (kyselina L‐askorbová), sušené droždí.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Běžné pečivo | 
|---|---|
| Hmotnost: | 5.2 kg | 
| EAN: | 8590325064006 | 
| Země původu: | CZE | 
| Balení: | 80 x 65 g | 
| Expirace od výroby: | 360 | 
| Energetická hodnota kj/kcal: | 1199 | 
| Tuky: | 6,5 g | 
| Nasycené mastné kyseliny: | 0,6 g | 
| Sacharidy: | 45 g | 
| Cukry: | 1,7 g | 
| Vláknina: | 3,6 g | 
| Bílkoviny: | 9,8 g | 
| Sůl: | 1,3 g | 
| Alergeny: | 01a PŠENICE, 01b ŽITO, 01d OVES, 01c JEČMEN, 01 OBILNINY, 07 MLÉKO, 06 SÓJOVÉ BOBY | 
| Stopová množství alergenů: | 03 VEJCE, 08 SKOŘÁPKOVÉ, 11 SEZAM, 01 OBILOVINY | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
