Pro vaši kuchyni, Strana 16
Nejprodávanější

Svíčková z čerstvé tresky tmavé bez kůže o velikosti 150–300 g. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.

Tuňák žlutoploutvý (Thunnus albacares) uzený studeným kouřem na soli.

Tvrdý tvaroh na strouhání se výborně hodí k mnoha sladkým pokrmům.

Neoblíbenější knedlíky z tvarohového těsta s bohatou náplní z kousků jahod nejvyšší kvality.

Tradiční tvarohové knedlíky, bohatě plněné kousky pečlivě vybraných krájených meruněk nejvyšší kvality.

Výjimečný výrobek na českém trhu - kuřecí sekaná, vyuzená na bukovém dřevě. Hranatý řez 10 x 10 cm.

Uzené maso nakrájené na kostky o velikosti 1 x 1 cm.

Krémově jemná vanilková zmrzlina z poctivých a kvalitních surovin.