Pikantní bůčková roláda DD
Kód: 230206Detailní popis produktu
Roláda z vepřového bůčku plněná fáší z vepřového a hovězího masa lehce okořeněná chilli papričkami. Roláda je zmrazená, obalená do síťky, která se nezapéká do masa. Neobsahuje lepek ani jiné alergeny. Návod na přípravu: Před přípravou vybalíme z mikrotenové fólie, nerozmrazujeme. Výrobek pečeme v předem předehřáté troubě při teplotě 200 °C po dobu cca 90 minut nebo v předehřáté horkovzdušné troubě při teplotě 180 °C po dobu cca 90 minut. Po upečení odstraníme síťku. Doba přípravy se může lišit dle nastavení použitého zařízení jednotlivého výrobce.Vepřový bok 69 %, náplň 29 % (vepřové maso 54 %, pitná voda, hovězí maso 10 %, vepřové kůže, bramborový škrob, koření, jedlá sůl, papričky jalapeño, extrakty koření, glukózový sirup, červené víno, kyseliny: kyselina mléčná, kyselina citronová, kyselina vinná, stabilizátory: difosforečnany, trifosforečnany, polyfosforečnany, zahušťovadlo: guma guar, regulátory kyselosti: uhličitany sodné, konzervant: dusitan sodný, látka zvýrazňující chuť a vůni: glutaman sodný, dextróza, antioxidant: kyselina erythorbová, aroma), jedlá sůl.
Pikantní bůčková roláda. Hluboce zmrazený masný polotovar. Uchování u spotřebitele: při -18 °C viz minimální trvanlivost do. Skladujte při teplotě -18 °C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Důkladně tepelně upravte. Min. trvanlivost: 18 měsíců od data zmrazení. Vyrobeno: v České republice.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Masné speciality |
|---|---|
| Hmotnost: | 4 kg |
| EAN: | 2933810000 |
| Země původu: | CZE |
| Balení: | 2 x cca 2,0 kg |
| Expirace od výroby: | 365 |
| Energetická hodnota kj/kcal: | 1227 |
| Tuky: | 26 g |
| Nasycené mastné kyseliny: | 7,5 g |
| Sacharidy: | 1,1 g |
| Cukry: | <0,5 g |
| Bílkoviny: | 15 g |
| Sůl: | 1,6 g |
| Alergeny: | Neobsahuje |
| Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
