Mufloní kýta bez kosti Petron
Kód: 281070Detailní popis produktu
Vykostěná celá kýta z muflona, odblaněná a očištěná. Balení obsahuje 1 kus ve vakuovém sáčku (cca 1,3 – 1,8 kg dle váhy zvířete).
Země původu: Česká republika.
Mufloní maso je jemně vláknité, má tmavě červenou barvu a je optimálně prorostlé tukem. Je považováno za jedno z nejchutnějších zvěřinových mas a hodí se pro všechny druhy kuchyňských úprav.
Kýta patří mezi nejkvalitnější a nejoblíbenější partie. Skládá se z více svalů (vrchní šál, spodní šál, ořech, květová špička a váleček).
Vzhledem k malé velikosti jednotlivých svalů se mufloní kýta nejčastěji připravuje v celku na kořenové zelenině s červeným vínem, nebo se šípkovou omáčkou. Vhodná je také příprava na grilu, nebo na řízky.
Bidfood vyrábí kvalitní maso srstnaté i pernaté zvěře pod značkou Petron ve vlastních, moderních závodech v Kralupech nad Vltavou a v Opavě. Na trh dodává cenově dostupnou zvěřinu ve stabilní špičkové kvalitě z prověřených zvířat, ulovených v našich lesích. Ulovená zvěř prochází přísnou veterinární kontrolou po odlovu, i před samotným zpracováním. 
Česká značka Petron je zárukou nejvyšší kvality.
Chcete se dozvědět více o zvěřině?
Přečtěte si o značce: Petron
Jednosložkový výrobek.
Hluboce zmrazená dělená zvěřina, vakuově baleno.
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Rozmrazený výrobek znovu nezamrazujte.
Uchování u spotřebitele:
* -6 °C 1 týden;
** -12 °C 1 měsíc;
*** -18 °C viz datum minimální trvanlivosti.
Země původu: Česká republika.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Muflon | 
|---|---|
| Hmotnost: | 1.5 kg | 
| Země původu: | CZE | 
| Balení: | dle váhy | 
| Expirace od výroby: | 360 | 
| Energetická hodnota kj/kcal: | 436 | 
| Tuky: | 1,9 g | 
| Nasycené mastné kyseliny: | 0,8 g | 
| Bílkoviny: | 22 g | 
| Sůl: | 0,14 g | 
| Alergeny: | Neobsahuje | 
| Stopová množství alergenů: | Neobsahuje | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
