Mořská štika Argentina filety, bez kůže 60–200 g 7 kg
Kód: 102315Detailní popis produktu
Filety Argentina interleaved hluboce zmrazené, 60–200 g, bez glazury, interleaved, seafrozen 1 x 7 kg.
Zásady správné přípravy rybích filet:
1. Filety se nechají rozmrazit při teplotě od +2 °C do +6 °C, a to nejlépe rozložené na tácech nebo gastro nádobách.
2. Po rozmrazení se rybí maso důkladně osuší od vody.
3. Kvalitní a dobře zpracovanou rybu není třeba dochucovat zbytečně velkým množstvím koření. Vhodnější jsou čerstvé nebo sušené bylinky s malým množstvím soli.
4. Rybí maso se většinou připravuje při nízkých teplotách do 100 °C, a v případě použití konvektomatu se preferuje režim PÁRA nebo PÁRA/HORKÝ VZDUCH.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Uchování u spotřebitele: při teplotě -18 °C viz minimální trvanlivost do.
Země původu: Argentina.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Mořské ryby | 
|---|---|
| Hmotnost: | 7 kg | 
| Země původu: | ARG | 
| Balení: | 1 x 7 kg | 
| Expirace od výroby: | 360 | 
| Energetická hodnota kj/kcal: | 324 | 
| Tuky: | 1,3 g | 
| Nasycené mastné kyseliny: | 0,7 g | 
| Bílkoviny: | 16 g | 
| Sůl: | 0,41 g | 
| Alergeny: | 04 RYBY | 
| Stopová množství alergenů: | Neobsahuje | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
