Mléčné a chlazené, Strana 9
-
Mléko a smetany do kávy
-
Italské extra tvrdé a polotvrdé sýry
-
Italské zrající sýry a sýry s plísní
-
Mozzarella a sýry na pizzu
-
Francouzské a švýcarské sýry
-
Kozí sýry
-
Ostatní sýry a speciality
-
Čerstvé sýry italského typu – mascarpone, ricotta
-
Rostlinné alternativy k sýrum BEDDA
-
Rostlinné alternativy k sýrum VIOLIFE
-
Rostlinné krémy na vaření a šlehání
-
Rostlinné pomazánky BEDDA
-
Rostlinné tuky a margaríny
-
Smetanové omáčky a krémy
-
Smetany na vaření živočišné
-
Smetany na vaření a šlehání živočišné
-
Sýry s bílou plísní na povrchu
-
Sýry s plísní uvnitř hmoty
-
Šlehačky ve spreji
-
Tavené sýry
-
Tvarohové dezerty
-
Tvarohy
-
Tvrdé a polotvrdé sýry
-
Zakysané smetany živočišné
-
Jogurty
-
Čerstvé a termizované sýry
-
Máslo a pokrmové tuky
-
Mléčné výrobky
Nejprodávanější

Přírodní poloměkký plnotučný sýr s modrou plísní vhodný do teplé i studené kuchyně.

Taleggio je jeden z nejstarších měkkých sýrů z kravského mléka z regionu Lombardie (11. století).

Základem tohoto taveného sýru je irský Cheddar.

Lehce roztíratelný tavený sýr jemné smetanové chuti.

Smetanový výrobek vhodný k přípravě tradičního dezertu tiramisu.

Měkký tvaroh má velmi jemnou, roztíratelnou konzistenci.

Tvaroh polotučný je vhodný do teplé i studené kuchyně, do pomazánek, palačinek, buchet a jiných sladkých dezertů.

Tvaroh tučný je vhodný do teplé i studené kuchyně, do pomazánek, palačinek, buchet a jiných sladkých dezertů.

Tvrdý tvaroh na strouhání se výborně hodí k mnoha sladkým pokrmům.

Smetanová omáčka s bourbon-vanilkovou příchutí vhodná pro teplou i studenou kuchyňskou přípravu.

Kysaný mléčný výrobek vhodný pro použití do studené i teplé kuchyně.