Mléčné a chlazené, Strana 4
-
Mléko a smetany do kávy
-
Italské extra tvrdé a polotvrdé sýry
-
Italské zrající sýry a sýry s plísní
-
Mozzarella a sýry na pizzu
-
Francouzské a švýcarské sýry
-
Kozí sýry
-
Ostatní sýry a speciality
-
Čerstvé sýry italského typu – mascarpone, ricotta
-
Rostlinné alternativy k sýrum BEDDA
-
Rostlinné alternativy k sýrum VIOLIFE
-
Rostlinné krémy na vaření a šlehání
-
Rostlinné pomazánky BEDDA
-
Rostlinné tuky a margaríny
-
Smetanové omáčky a krémy
-
Smetany na vaření živočišné
-
Smetany na vaření a šlehání živočišné
-
Sýry s bílou plísní na povrchu
-
Sýry s plísní uvnitř hmoty
-
Šlehačky ve spreji
-
Tavené sýry
-
Tvarohové dezerty
-
Tvarohy
-
Tvrdé a polotvrdé sýry
-
Zakysané smetany živočišné
-
Jogurty
-
Čerstvé a termizované sýry
-
Máslo a pokrmové tuky
-
Mléčné výrobky
Nejprodávanější

Smetanový jogurt s ovocnou příchutí na dně kelímku je specifický jemnou chutí a hustou konzistencí.

Tvrdý sýr z kravského mléka Sibratsgfäller, zrající minimálně 16 měsíců (nejméně 48 % tuku v sušině).

Tvrdý sýr z kravského mléka Sibratsgfäller, zrající minimálně 16 měsíců (nejméně 48 % tuku v sušině).

Kysaný mléčný výrobek – kefírové mléko nízkotučné.

Korbáčky ve slaném nálevu jsou výjimečným pochoutkou pro milovníky sýrů. Těchto 50 ručně pletených korbáčků o hmotnosti 10 g je vyrobeno z přírodního polotvrdého sýra a uloženo...

Čerstvý kozí sýr s obsahem sušiny 45 % a tuku v sušině 48–52 %.

Přírodní čerstvý kozí sýr s medem má jemnou svěží chuť a měkkou konzistenci.

Jemný kozí sýr s bílou plísní s obsahem sušiny 45 % a tuku v sušině 50–60 %. Je vyroben z pasterovaného kozího mléka.

Mimo vitamínů a minerálů obsažených v mléce obsahuje navíc hroznový cukr.

Přírodní polotvrdý sýr vhodný do studené kuchyně.

Prvotřídní mascarpone, vyrobené ze 100% italského mléka z oblasti Alto Adige.

Čerstvý sýr vhodný pro cukrárny a na výrobu dezertů typu tiramisu.

Směs podmáslí a rostlinného tuku na vaření i šlehání s 26% podílem tuku. Vynikající pro konečnou úpravu teplých i studených jídel a dezertů.