Maso a ryby, Strana 36
-
Ryby a mořské plody
-
Drůbež
-
Hovězí maso
-
Vepřové maso
-
Telecí maso
-
Jehněčí maso
-
Zvěřina
-
Mleté a burgery
-
Maso
-
Drůbeží maso
-
Králičí maso
-
Klokaní maso
Nejprodávanější

Svíčková z čerstvé tresky obecné (Cod loin), bez kůže, o velikosti 500 g+. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.

Čerstvé filety bez kůže o velikosti 150–400 g, které mohou obsahovat kosti.

Filety z tresky tmavé, bez kostí a kůže.

Svíčková z čerstvé tresky tmavé bez kůže o velikosti 150–300 g. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.

Trhaný losos obecný (latinsky Salmo salar) uzený teplým kouřem na bukovém dřevu.

Čerstvý celý kuchaný tuňák žlutoploutvý.Celá ryba s hlavou ve velikosti 25–50 kg, do poznámky k objednávce prosím udejte preferovanou váhu.

Tuňák žlutoploutvý (Thunnus albacares) uzený studeným kouřem na soli.

Vysušené prázdné ulity z mušlí svatého Jakuba na dekoraci. Baleno po 10 ks.