Maso a ryby, Strana 35
-
Ryby a mořské plody
-
Drůbež
-
Hovězí maso
-
Vepřové maso
-
Telecí maso
-
Jehněčí maso
-
Zvěřina
-
Mleté a burgery
-
Maso
-
Drůbeží maso
-
Králičí maso
-
Klokaní maso
Nejprodávanější


Prodej po jednotlivých kusech o hmotnosti cca 3 kg.

Směs na přípravu tradiční sekané z libového vepřového masa podle původní receptury z normy ze 70. let.

Čerstvé filety tresky obecné bez kůže, které mohou obsahovat kosti.

Čerstvé filety tresky obecné bez kůže, ve velikosti 400–600 g, které mohou obsahovat kosti.

Svíčková z čerstvé tresky obecné (Cod loin), bez kůže, o velikosti 500 g+. Svíčková je pouze nejvyšší hřbetní část filety, která již neobsahuje žádné kosti.

Čerstvé filety bez kůže o velikosti 150–400 g, které mohou obsahovat kosti.

Filety z tresky tmavé, bez kostí a kůže.