Maso a ryby, Strana 23
-
Ryby a mořské plody
-
Drůbež
-
Hovězí maso
-
Vepřové maso
-
Telecí maso
-
Jehněčí maso
-
Zvěřina
-
Mleté a burgery
-
Maso
-
Drůbeží maso
-
Králičí maso
-
Klokaní maso
Nejprodávanější

Losos obecný "Label Rouge" – celý, čerstvá ryba.

Čerstvý filet z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku s kůží, se šupinami a s kostmi (Trim B).

Kalibrované porce z lososa obecného (Salmo salar) s kůží, o hmotnosti cca 150 g (+/- 5 g). Bez glazury.

Čerstvá svíčková z lososa obecného (Salmo salar) chovaného v Norsku, bez kůže a bez kostí. Prémiová kvalita.

Porce z lososa obecného s kůží v nestandartní kvalitě.

Losos obecný (Salmo salar) uzený studeným kouřem na soli.Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování.

Losos obecný (Salmo salar) uzený studeným kouřem na soli.

Losos obecný (Salmo salar) uzený studeným kouřem na soli.