Mascarí sýr (Gorgonzola DOP + Mascarpone) Biraghi
Kód: 701069Detailní popis produktu
Mascarí je sýrová specialita vyrobená z přírodního plnotučného sýra s modrou plísní gorgonzola a čerstvého plnotučného nezrajícího sýra mascarpone. Proces výroby je založen na prokládání vrstev středně vyzrálé gorgonzoly a mascarpone. Výsledek je doslova úchvatný – velmi svěží a čerstvá chuť mascarpone tlumí ostrost ušlechtilé plísně. Výsledná sýrová hmota je krémová, zráním dochází k prorůstání plísně skrz vrstvy mascarpone. Použití je podobné jako u gorgonzoly - nejlépe se hodí k přímé konzumaci, spolu s ovocem (hruškou, broskví nebo žlutým melounem) či vlašskými ořechy. Fantazii se meze nekladou, je možná kombinace se zmrzlinou, zejména ovocnými sorbety. Vyrobeno v Itálii. Chcete se dozvědět více? Přečtěte si článek: Italské sýry Biraghi: Odvaha jít svou cestouGorgonzola 50% (MLÉKO, jedlá sůl, syřidlo), Mascarpone 50% (pasterovaná SMETANA, MLÉKO, regulátor kyselosti: kyselina citronová).
Mascarí - sýrová specialita složená z přírodního plnotučného sýra s modrou plísní uvnitř hmoty a čerstvého plnotučného nezrajícího sýra Mascarpone. Obsah sušiny 51% Skladujte v chladu při teplotě +1 až +4°C. Po otevření spotřebujte do 5 dnů. Země původu: Itálie
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Italské zrající sýry a sýry s plísní |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.2 kg |
| Země původu: | ITA |
| Balení: | cca 1,2 kg |
| Expirace od výroby: | 40 |
| Energetická hodnota kj/kcal: | 1550 |
| Tuky: | 36 g |
| Nasycené mastné kyseliny: | 25 g |
| Sacharidy: | 0,7 g |
| Cukry: | <0,5 g |
| Bílkoviny: | 13 g |
| Sůl: | 1,1 g |
| Alergeny: | 07 MLÉKO |
| Stopová množství alergenů: | Neobsahuje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
