Kuře půlené 1 ks sous-vide Banquet cca 1 kg
Kód: 709259Detailní popis produktu
Kuře půlené, o hmotnosti cca 1 kg, připravené metodou sous-vide. V balení 1 kus.
Díky této speciální přípravě je chuť koření rovnoměrně prostoupená celým masem až ke kosti a maso je ideálně měkké.
Podíl výpeku v balení cca 10 %.
Návod na přípravu:
Celé balení doporučujeme nejprve nahřát v teplé vodě nebo v konvektomatu při 80 °C cca 10 minut. Kuře vyjměte z obalu, poté dopečte na barvu v konvektomatu nebo v horkovzdušné troubě při 230 °C po dobu 15–18 minut do získání zlatavého povrchu nebo na grilu.
Sous-vide (sú víd) je kuchařská metoda, při níž se potraviny připravují ve vakuu, při nízkých teplotách a po velmi dlouhou dobu. Díky tomu je maximálně zachována přirozená chuť, šťavnatost a struktura potravin a zamezí se ztrátám důležitých živin, ke kterým jinak dochází při běžném vaření.
Výrobky Banquet sous-vide jsou plně tepelně opracované a jsou připravené k okamžité spotřebě. Lze je konzumovat za studena nebo po krátkém ohřátí či dopečení do barvy.
Podmínky skladování:
· od +4 °C do +8 °C maximálně 14 dnů
· od 0 °C do +4 °C viz datum spotřeby
Po otevření zpracujte do 48 hodin.
Výrobce: Bidfood Opava s.r.o., V Růžovém údolí 553, 278 01 Kralupy nad Vltavou, Česká republika.
Složení:
Kuře půlené 90 %, voda, kořenicí směs (jedlá sůl, látka zvýrazňující chuť a vůni: E621, koření, paprikový extrakt, aroma), jedlá sůl, stabilizátor: E451, zahušťovadlo: E407a. Podíl výpeku v balení cca 10 %.
Výživové údaje na 100 g/ml* výrobku
* jednotka záleží na hlavní jednotce uvedené na obalu výrobku
Využitelná energie 704 kJ / 169 kcal
Tuky 11 g
– nasycené mastné kyseliny 2,9 g
Sacharidy 0,9 g
– cukry 0,5 g
Bílkoviny 18 g
Sůl 2,1 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuře |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.